torsdag 7 augusti 2008

Reinfeldt =HSB, Tomhylsan =buffel

Hur moderaterna i regeringsställning hanterat frågan om FRA är ytterst intressant. När ledande kommunmoderater kritiserar det egna partiets högsta etablissemang då går de till attack. Tolgfors som internt lär gå under smeknamnet "tomhylsan" är mer irriterad var gång han öppnar munnen, i princip går motangreppen från m-ledningen ut på att alla är dumma och okunniga.

Stopp och tänkt nu efter. Visst var det så att moderaterna ville framstå som något nytt och framförallt sades Reinfelt ha ett helt annat ledarskap än tex Göran Persson som de beskrev och kritiserade för att vara en buffel, de kallade honom HSB, dvs han som bestämmer. Och vem är det nu som är HSB? Jo Fredrik Reinfel !Tycker någon att han verkar avspänd när det gäller FRA-frågan? Nej !Och moderaterna, tillexempel Tolgfors framstår han som mjuk och förstående? Nej ! Han framstår som en buffel!

Nu i Aftonbladet säger sig Reinfelt vilja lyssna, hans svänger återigen om helt och hållet.
Det skall bli mycket intressant att även i fortsättnignen se hur FRA-frågan hanteras. Än lär det inte ha svängt färdigt.

Inga kommentarer:

Bygg flerbostadshus i trä

Pressmeddelande den 2 mars 2020 Bygg flerbostadshus i trä Utvecklingen av stadsbebyggelse i trä ökar markant. Det som driver på den ut...