tisdag 29 maj 2012

S-oppositionsledarna träffades på Ramsö

Oppositionsledarna från Täby Conny Fogelström, Waxholm, Katherine Lindqvist, Danderyd Catharina Melian, Elisabeth Björk Norrtälje, Lidingö Mårten Dahlberg och så vi från Österåker Ann-Christine Furustrand, samt Rosita Olsson Palmberg pol sekr ( saknades denna gång Jaana Tilles från Vallentuna) träffades idag i Waxholms kommun på vackra Ramsö hos Katherine Lindqvist.


Vi hoppade ombord på en av Vaxholmsbolagets små båtar från bryggan i Waxholm och ställde färden mot vackra Ramsö. Där mötte Katherine oss och lotsade oss hem till sig.

Vi S oppositionsledare träffas numera kontinuerligt för erfarenhetsutbyte och för att stötta varandra i vår roller. Så har vi dessutom väldigt trevligt när vi träffas. Just nu besöker vi varandra i de egna hemkommunerna, det är också ett sätt att lära sig mer om kommunerna i Stockholm nordost.

En trevlig lunch som bestod av hemma gjord mycket god fisksoppa med nybakat bröd och så en massa diskussioner om hur vi kan jobba tillsammans - det saknas inte idéer precis, det kan jag lova.


På vägen hem passade jag och Rosita på att göra ett extra studiebesök till Savelsö, i Österåkers kommun där många vill bygga både hus och bryggor med bryggdäck, på sina håll mycket bryggtätt konstaterade vi. Intressant att se i verkligheten.

Inga kommentarer: