onsdag 20 maj 2009

Hallo Björklund har du hört talas om Marit Pålsson

Vad håller folkpartiet och Jan Björklund på med ? Läser i Expressen att Jan Björklund och Mona Sahlin bråkar - om Marita Ulvskog. Folkpartiledaren angriper Socialdemokraternas toppnamn för att hon varit EU-skeptiker. Har Jan Björklund fått solsting, eller är det bara huvudlös desperation för dåliga opinionssifrorfp? Fortsätter Björklund på den inslagna vägen riskerar han att få devisen fort och fel påklistrat på sig ( ni minns alla s k fakta han levererade om skolan som visade sig inte stämde, och nu är han där igen....)

Det är väl inget nytt med att Marita Ulvskog haft en EU-skeptiskt hållning, men att hon nu är beredd att fullt ut agera i EU-parlamentet. Det får man ha respekt för. Lika stor respekt har tycker jag man skall vis för Marit Pålsson (fp)som även hon haft en lika kraftfull EU-skeptisk inställning och som också hon kandiderar till en plats i EU-parlamentet. Sedan kan jag viska i Björklunds öra att Marit även haft en svunnen tid som socialdemokrat.

Björlund kritisera gärna socialdemokraternas kandidater det tål dom, man skaffa bättre argument.

Inga kommentarer:

Bygg flerbostadshus i trä

Pressmeddelande den 2 mars 2020 Bygg flerbostadshus i trä Utvecklingen av stadsbebyggelse i trä ökar markant. Det som driver på den ut...