måndag 29 oktober 2007

Rikets säkerhet i händerna på berusad ?

www.fotoakuten.se
Allt fler kräver att Reinfeldt måste agera. Sannolikt är han om han inte förstått det på väg att tiga sig rakt in i en trovärdighetskris.

Han vägrar tala om vem som hade ansvar för rikets säkerhet när statssekreterare Ulrica Schenström gick på krogen. Kritiken växer och hela regeringens nya krisorganisation ifrågasätts .

En liten kyss, eller två eller hur det nu var. Lite för mycket vin, vittnen i media gör gällande att statssekreteraren ragglade ordenligt och var påtagligt berusad. Dåligt omdöme kan man snabbt konstatera. När man nu så här några dagar senare får klart för sig att samma höga tjänstekvinna, utgör den person som har ansvar för rikets säkerhet, dvs alla vårsäkerhet, enligt den ordning som Fredrik Reinfeldt satt, då måste man få veta om hon lämnat över detta ansvar den aktuella kvällen när hon själv släppte lös - för inte var det väl så illa att rikets säkerhet låg i händerna på en lite väl förfriskad person ?

Här måste Reinfelt lägga korten på bordet och visa lite ledarskap ! Allt annat vore ynkligt

Inga kommentarer:

Bygg flerbostadshus i trä

Pressmeddelande den 2 mars 2020 Bygg flerbostadshus i trä Utvecklingen av stadsbebyggelse i trä ökar markant. Det som driver på den ut...