fredag 5 oktober 2007

Borg ger sitt inövade standardsvar

Foto: www.fotoakuten.se

Finansminister Borg har nu kommenterat den socialdemokratiska skuggbudgeten. Att han skulle säga att den innehåll något som var bra, det förväntar sig nog ingen.

Men, jag kan inte annat än lägga märke till att Borg är påtagligt fåordig och inte så verbal som han brukar vara. Istället väljer han att plocka fram en väl inövad replik, att (s)- ökar arbetslösheten.

Vet ni vad. Jag tror att finansminister Borg har bestämt sig för, att oberoende av vilket förslag som socialdemokraterna kommer med, så tänker har svara, just så, att (s) ökar arbetslösheten.

Sänkt skatt för pensionärer - borg svarar -(s) ökar arbetslösheten Skulle man knacka hon på axeln, så ger jag mig tusan på att han skulle svara - s ökar arbetslösheten. Vaknar Borg i sömnen, vad tror ni han säger. Just det, (s) ökar arbetslösheten.

2 kommentarer:

SideShow Surfer sa...

Och sedan när har någon av dessa samtliga (jag är bra på att snacka partier) i Sverige ordnat ett fungerande arbetssystem utan industri och konjukturshjälp ha ha ..... Nä,precis ,aldrig.Men som sagt det är ju bra att ta till att detta har vi ordnat.Altid någon som sväljer lögnen.

Ann-Christine Furustrand sa...

Svar till sideshow surfer. Jag kan bara konstatera efter debatten i går kväll med Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt, att den statsminster vi just nu har tycker inte att vi har råd med pensionärerna. Det är bra och raka svar. Vad tycker du ?