torsdag 8 november 2007

Överklassens sätt att friskriva sig från ansvar

Ibland tror man att man hört det dummaste, och så kommer något ännu dummare. Ni minns säkert den sk Tv-läkaren som åtalas för grov väldtäkt för att ha sövt och våldtagit en kvinna.
DNA-spår säkrades, läs sperma i kvinnans kropp, det menade läkaren berodde på att han just hade onanerat innan han undersökte kvinna. I mina öron osedvanlig korkad förklaring. I så fall borde det finnas fler kvinnor som var patienter denna dag som fått hans DNA i sig och på sig.
Brukar inte läkare tvätta händerna , kan mm fråga sig? Nej, jag tror inte på detta, men jag är ingen expert. Så kommer nästa utspel. En agent ges i uppdrag att svärta ner våldtäktsoffret för att få hennes att framstå som lättfotad enligt Sydsvenska Dagbladet. I förehör lär denna agent ha erkänt omedelbart. Herregud vilka tilltag den väletablerade överklassen tar till när det gäller att rädda det egen skinnet mot kvinnor som står upp för sin rätt till sin egen kropp och mot ofrivilligt sex. Orden räcker inte till för att beskriva vad man känner för sånt.

Inga kommentarer:

Alla nyanlända borde gå på etableringskurs på hemmaplan

I dag har Kristina Embäck (S) och jag varit på besök på etableringskurs för nyanlända här i Österåker. En mycket bra ver...