tisdag 23 september 2008

Kd-politiker läxar upp pensionärer - sanslöst!

Expressens artikel gör gällande att Kd-politikern Lennart Sacrédeus nu gått till attack mot pensionärernas krav på samma skatt som löntagare. Han pekar på att de har haft låga skatter under sina yrkesliv. - Det var ju mycket lägre skatter i Sverige när de började jobba. Var är rättvisan i det? säger han och anser uppenbarligen att landets pensionärer är gnälliga !
Läs och upprörs !

Det handlar givetvis om hur vi vill att det skall vara i vårt land här och nu och iframtiden. Det är väl inget argument idag - hur det var förr! Dessutom kan man ju undra vad kd-politikern stöder sitt tvärsäkra uttalande på för grunder?

Antingen vill man separera ut pensionärskollektivet vad gäller skatterna - eller också vill man det inte. Det vore bättre kd-politikern svarade ärligt på varför kd och regeringen vill att det skall vara så istället för att anklaga pensionärerna i vårt land för gnälliga. Det är ju rent av löjligt!

Själv tycker jag det är en oacceptabelt orättvisa som regeringen skapat gentemot dagens pensionärer.

Inga kommentarer:

Bygg flerbostadshus i trä

Pressmeddelande den 2 mars 2020 Bygg flerbostadshus i trä Utvecklingen av stadsbebyggelse i trä ökar markant. Det som driver på den ut...