Fortsätt till huvudinnehåll

Kristian Luk bättre än gårkvällens Agenda

Foto: www.fotoakuten.se

Att ställa in en debatt för att sedan få sitta själv i debattsoffan i TV kan man ha åsikter om och det har jag.

Tillhör dom som ställer krav på att landets statsminister skall bete sig som det, och inte som en tjurig barnunge. Nu händer det igen! Detta är osedvanligt barnsligt gjort av Fredrik Reinfeldt.

Tyvärr gav inslaget i Agenda inte intrycket av att ha genomskådat Reinfeldts tilltag, istället blev det förrut så granskande programmet Agenda som vilket underhållningsprogram som helst där Fredrik Reinfelt fick tillsammans med reportern recensera sig själv och prata ut om hur han kände det.
Jag blev mycket besviken på programmet Agenda. Faktum är att till och med Kristians Luks program där han sitter i soffan och pratar med kända personer är mer granskande än gårkvällens Agenda. Det är skillnad på skit och pannkaka även i mediavärden kan jag numera konstatera.

Andra bloggare som reagerat
Kulturbloggen
Klas Krantz
Arbetarperspektiv

Anna Vikström
Lars G Linder

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Snart presenteras Samverkansbudget , det bästa för
Österåker

Nu börjar jag blogga igen

Efter en tid uppehåll tänker jag börja blogga igen. Jag börjar med det fina 1;a maj firandet i Åkersberga i går. Solen sken, och det var tal och sång. Nyhet från i år var att vi hade inget demonstrationståg utan en hel timmes arrangemang istället, och det var mycket bättre, och programmet kommer vi fortsätta utveckla. 
Vi var flera talare, Lars Frid som facklig ledare, Michael Lundh, Jörgen Palmberg om årets kyrkoval.
Här kan du läsa mitt 1;a majtal 2017.


Mötesdeltagare - vänner!

Jag är stolt över att stå här framför er på arbetarrörelsens högtidsdag – 1 Maj 2017 i Åkersberga.

Svenska modellen ska utvecklas inte avvecklas är årets 1;a Maj paroll
Det handlar naturligtvis om striden för schysta villkor på arbetsmarknaden, en bra och generell välfärd och en bra ekonomisk politik.

Men det handlar lika mycket om det vi arbetar för i Österåker – att alla barn skall känna sig trygga och sedda. Därför kämpar vi för mindre barngrupper i förskolan.

Det handlar om att alla skolor i Österåker ska…

Varför sådan brådska med utbyggnad av Östanå?

I snabb följd har programförslag lagts fram för Östanå, Roslags-Kulla och Wira, och förslag detaljplan för ett reningsverk i Östanå. Båda dessa förslag har en del gemensamt, ett är att det skall gå snabbt. Väl snabbt anser vi socialdemokrater.

Programförslaget och detaljplan för reningsverket har vi i båda fallen föreslaget skall återremitteras för att kompletteras med mer fakta. Nedan kan du läsa hur vi resonerat:


Vi har i första hand begärt återremiss av följande skäl:

Programförslaget belyser alla de avvägningsfrågor som finns i området, tyvärr levereras inte lösningar på detsamma. Saknas gör uppgifter om konsekvenserna av ökad biltrafik och vad det ger för effekt på så väl väg 276, med köbildning, buller etc., som behov av infartsparkering, samt kollektiva färdmedel hur det kan tillgodoses i eller i anslutning till det nya området. Effekten av att föreslagen bebyggelse ligger inom skyddsområde för befintlig vattentäkt bör också utredas. Kultur- och naturvärdena måste bevaras. M…