måndag 16 augusti 2010

Ankis blogg: Mona du är toppen !

Vi var ett gäng som åkte in från Österåker till Tantolunden i söndags för att lyssna på Mona Sahlin. Hela programmet var bra, Thomas Bodström som han själv sa agerade "förband" och det gjorde han suveränt han peppade verkligen alla i publiken,hoppas verkligen att han har möjlighet att komma ut till oss i Österåker.
Sedan kom huvudnumret, Mona Sahlin. Media må skriva vad de vill man det går inte att ta miste på att Mona Sahlin är mer än en värdig statsminsterkandidat. Känslan speciellt den senaste veckan är att media bestämt sig för Reinfelt som statsminster, så därför är det ingen som synes våga sticka ut och säga något positivt om Mona Sahlin. Talet Mona Sahlin höll var mycket bra, det v ar tydligt, det var rakt och det höll av en erfaren politiker med statsministers pondus. Vi var många som var lyriska och kände att vi fått en stor dos ytterligare vitaminer för att kämpa i valrörelsen. Socialdemokraterna är som bäst när vi slår i underläget - och det kommer vi att göra, lita på det !

2 kommentarer:

Anonym sa...

Blir grymt besviken om alliansen får fortsätta med sitt (van)styre 4 år till. Hur går det med operation dörrknackning? Om alla soffpotatisar kan förmås gå o rösta i Åkersberga, Tex hela Norrgårdsvägen,så kan det göra skillnad.

Ann-Christine Furustrand sa...

Hej anonym, vi kämpar hårt för att få en förändring till stånd. Vi knackar dörr och har gjort det sedan i våras, då startade vi md norrgårdsvägen så det är gjort en gång, sedan har vi haft en familjedag där med korvgrillning etc, sedan har vi varit i många områden och knackat dörr och fortsätter med det tills valdagen är över

Det blev inget prövningstillstånd!

Det är naturligtvis lockande att säga - vad var det vi sa. Och nu tillåter jag mig att göra det, för nu får man väl ändå betrakta allians...