onsdag 4 maj 2011

På nyheterna idag - nuvarande kommunalråd och fd polisanmälda

Från en av alla de demonstrationer som ägt rum i Österåker
Missade nyheten i morse, men fick klart för mig senare på förmiddagen att ABC nyheterna berättat att en polisanmälan är gjord gentemot ansvarigt kommunalråd förra mandatperioden och mot nuvarande för förskingring och trolöshet mot huvudman.

Det är naturligtvis tråkigt att detta skall behöva ske, men är inte så förvånad för de s. k affärer som skett och som uppmärksammants stort från januari och framåt, har verkligen varit flagranta och medborgarna i Österåkers kommun är verkligen


förbannade och besvikna, så en polisanmälan låg i luften. Att de som har fått makten i förtroende tar sitt ansvar är en ståndpunkt som man möter ofta.

Om jag blickar framåt, och det måste man göra, så hoppas jag oavsett vad JO-anmälningar, anmälningar till Förvaltningsrätten och så nu polisanmälan, att allt detta till slut leder till en helt annan kultur upprättas där beslut fattas där de skall, där öppenhet och transparens råder.

Bifogar länk till SVT play där inslaget kan ses
http://svtplay.se/v/2413499/abc/4_5_08_10?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,2413507/sb,p103287,1,f,-1

Inga kommentarer:

Bygg flerbostadshus i trä

Pressmeddelande den 2 mars 2020 Bygg flerbostadshus i trä Utvecklingen av stadsbebyggelse i trä ökar markant. Det som driver på den ut...