onsdag 4 juni 2008

Välbärgade köper sex för våra skattemedel

Vad som står på fakturan är en sak - vilka tjänster som verkligen uträttats är en helt annan, likafullt är det
du och jag som betalar !

Nu har det hänt, det som tyvärr en del befarat, att regeringens satsning med de s k hushållsnära tjänster, skulle kunna öppna för en ny väg för sexhandeln. Det har tidigare gått att läsa i media om en kvinna som dammade och damsög hemmet, och när maken kom hem tog hon sig an även honom mot lite extra betalning. I tidningen Metro bland annat kan man läsa om att Stockholmspolisen avslöjat en kopllerihärva som lockat hundratals manliga stockholmskunder att köpa hushållsnära tjänster till bra priser. Med internetannonser med attraktiv städpersonal med diverse städattiraljer, har dessa halickar lockat hundratals kunder i innerstadslägenheter och villor i olika stockholmskommuner. De hushållsnära tjänsterna har enligt åklagaren i själva verket inneburit sexuella tjänster i olika former.

Förutom att jag är motståndare till prostitution och människohandel så retar det mig enormt att
regeringen med sin politik infört hushållsnära tjänster och dörmed sett till att ge prostitutionen ny näring i vårt land - och det något som vi skattebetalare dessutom tvingas vara med och betala genom vår skatter. Hushållsnära tjänster har uppenbarligen nu också blivit hudnära tjänster och det är faktiskt inte okej!

Tänker något ansvarigt statsråd göra något ? Eller tycker ni det är okej att vi skattebetalare skall subventionera sexuella tjänster?

Inga kommentarer: