måndag 20 oktober 2008

Beklämmande dåligt Karin Jonsson (c)

Läs Expressen, nu kan också centern sälla sig till dem som uppenbarligen anser sig ha rätt att
kränka Mona Sahlin hur som helst. Ibland finns det uppenbarligen inga gränser. Detta fenomén tycker jag är otäckt, om media fylls med negativ bild av någon så är det som om en del tappar allt sunt förnuft och tillåter sig gå flera steg för långt. Hur Karin Jonsson , oppositionsråd för centern, är funtad med så dåligt omdöme att publicera en dylik historia är obegripligt. Tack och lov är historien borttagen från bloggen- men bara det faktum att den en gång blev publicerad säger mycket..............................

3 kommentarer:

Karl Sandberg sa...

Efter att ha läst några av dina inlägg, så kanske Du inte skall kasta så mycket sten. Karin Jonsson
Sex organisationer (Strandskydd )utan mark normgivande.
Socialist och IQ har aldrig varit förenliga.
K Sandberg

Ann-Christine Furustrand sa...

Svar 2 till Karl Sandberg.
Trevligt att du tog dig tid att läsa några av mina inlägg. Anser inte att dessa på långa vägar går att jämföra med Karin Jonssons (c) publicerade historia. Man måste kunna skilja på att kritisera, föra fram motargument och debattera – och på att kasta skit på andra rent allmänt.
Det är viktigt i ett demokratiskt samhälle att det pågår en offentlig debatt om vad som är viktigt och vad som inte är viktigt. Att debattera är inte att gräla och bete sig ohyfsat – utan det handlar om att bryta åsikter på ett mycket högre plan än så.

Karl Sandberg sa...

Hej
Ang Strandskydd och AllemansSTÖLD
Att Du liksom Sex intresseorganisationer utan en kvadratmeter strand, går ut och skall bestämma över andras privata egendom, hur intelligent är det??
Du förespråkar egemäktigt förfarande med annans egendom och uppmanar till stöld.
Privat egendom skall alla ha respekt för, och är det som fört samhället framåt. Inte socialistisk enfald.
Allemansrätten, en kvarleva ifrån 1500 taltes krigsherars nödår, År 2008 torde väl närmast kunna betraktas som IQ Fiskmås. I samma anda borde Du samtidigt hävda de gamla Landskapslagarna, så både skapar Du problem och Löser dem.
Kommunismen är död INSE det. Så länge socialisterna stal ifrån andra, gich det bra, men när de börja stjäla ifrån varandra tugdet hus i H vete. Lyckligtvis insåg då de flesta inteligenta människor att sociaslosmen är slut, men det finns bakåtsträvare. De lutar sig tillbaka mor 1500 talet och förespråkar stöld, nyttjanderätt
mm av privat egendom.
Din inställning i ovanstående föranledde inlägget "Kasta Sten.
Jag kan Dö för din rätt att ha en åsikt, men när det handlar om egenmäktigt förfarande, nyttjanda och stöld av annans egendom, har Du passerat denacceptabkla gränsen. Det är lika oaccepabelt som om Du hade propagerat för Mord.
Privat ägande är och förblir oinskränkt, och är varken förhandlingsbart eller kan bli föremål för så kallade demokratiska beslut.
Jag kan bara konstatera att den socialistiska avundsjukan lever kvar, och att det är ytterst beklämmande.
Karl Sandberg

Alla nyanlända borde gå på etableringskurs på hemmaplan

I dag har Kristina Embäck (S) och jag varit på besök på etableringskurs för nyanlända här i Österåker. En mycket bra ver...