onsdag 25 november 2009

Centern kan lika gärna gå in i moderaterna då blir de gamla igen!

Centern spricker skriver Aftonbladet och undrar vad centern borde göra. Tja centern har sedan Maud Olofsson blev partiledare gått kraftfullt mot höger. Dessutom har ett nytt begrepp tillkommit Stureplans centern, vem trodde på Olof Johanssons tid att något sådan skulle kunna ske ? Sannolikt ingen. Nej jag tycker att de skall dra konsekvensen av sin förflyttning inom politiken och gå in i de s k nya moderaterna, så skulle dom återigen bli som de gamla moderaterna som vi alla känner igen, stockkonservativa högermän.

Läs gärna : Borgerliga kannibaler äter klöver

2 kommentarer:

Karl Hellberg (C) sa...

Centern och Moderaterna kan inte gå ihop som det ser ut idag. Moderaterna har på allt för många sätt närmat sig Socialdemokraterna i bland annat frågan om LAS.

Det finns för mig endast ett sant borgerligt parti nu och det är Centerpartiet!

LÄS till exempel: http://karlhellberg.centerpartiet.net/2009/11/26/centerpartiet-ar-det-enda-partiet-som-star-upp-for-sina-varderingar/

Ann-Christine Furustrand sa...

Centerns utveckling från sin storhetstid till idag är en kräftgång långt ut på högerkanten. Centern och socialdemokratern hade förr mycket gemensamt och samarbetade på flera områden. Idag när centern ligger till höger om moderaterna finns inte längre samma förutsättningar. Fråga vilken gammal centerpartist som helst ute i landet om vad de tycker on Stureplans centern ? har hört att sveriges bönder är dem som är mest osäkra på vilket parti de skall rösta, kanske snart dags för ny " såpa " - bonde söker parti ?

Torgmöten på Storängstorget i Åkersberga

Gänget som stod å Storängstorget i Åkersberga i lördags, 2 juni. Det var mycket trevligt och tack för alla samtal från våra medborgare. S...