onsdag 2 december 2009

Regeringen borde sluta jävlas med folk!

Läser just nyheterna på nätet och blir allt mer förbaskad över hur saker och ting blivit ! Nu jagas svårt cancersjuka ut för att söka jobb! Detta är fullkomligt absurt! Var har humanismen och omtanken om varandra tagit vägen? Som medborgare har vi alla både skyldigheter och rättigheter. Skyldighet att dra vårt strå till stacken, att jobba, försörja sig själv ingår liksom i rollen att vara vuxen. Problemet idag med det höga arbetslösheten är att det inte finns tillräckligt med jobb! Det är inte de arbetslösas fel att det är så!
Samhället måste finnas där den dag, vi blir allvarligt sjuka och behöver stöd. Då är det inte okej att jaga svårt cancersjuka ut på marknaden för att söka jobb , då skall dessa patienter få stöd, hjälp så att deras återstående tid i livet blir så bra som möjligt. Kraven på någon som är frisk, och kraven på någon som är allvarligt sjuk kan inte vara samma! Att bara komma på tanken att jaga dessa cancersjuka människor visar på en människosyn som är förskräcklig!

Inga kommentarer:

Bygg flerbostadshus i trä

Pressmeddelande den 2 mars 2020 Bygg flerbostadshus i trä Utvecklingen av stadsbebyggelse i trä ökar markant. Det som driver på den ut...