fredag 18 juni 2010

Vi tar fajten för kommunala musikskolan


Här fanns och jag hoppas att det fortfarande går att säga finns planer för att den kommunala musikskolan ska få nya fasta lokaler. Så att denna verksamhet som i princip funnits i kappsäck så länge skall få bra och permanenta lokaler. Det är här i gamla Berga skolans hemkunskaps- och syslöjdslokaler som skall byggas om och byggas ihop. I kommunstyrelsens arbetsutskott har vi sett på fina ritningar som alla ledamöter tyckte såg bra, sedan hände något, och exakt vad kan bara det moderata kommunalrådet Ingela Gardner och folkpartiets kommunalråd Elisabeth Gunnars svara på. För det händer ingenting. Bilden tog jag i går, och här borde det vara en byggarbetsplats nu, men icke. Och när något börjat planeras och det sedan inget händer, menar jag att det finns skäl att fundera - varför det inte händer, det som skalle hända, att bygget av dessa lokaler sätter fart.

Något annat händer sannolikt istället, är det så att alliansen i Österåker, dvs moderaterna, folkpartiet, kristdemokraterna, centern och Österåkerspartiet tänker sälja ut kommunala musikskolan ? I så fall kommer vi socialdemokrater att vara det enda parti i Österåker som är kvar som tar fajten för kommunala musikskolan så att e får nya och bra permanenta lokaler, och det kommer vi göra tydligt i valet. En röst på socialdemokraterna är en röst för att säkra kommunala musikskolan!

Inga kommentarer:

Det blev inget prövningstillstånd!

Det är naturligtvis lockande att säga - vad var det vi sa. Och nu tillåter jag mig att göra det, för nu får man väl ändå betrakta allians...