torsdag 7 februari 2013

Fler bilar på vägen in till stan och Täby presenterar program för sin stadskärna


 I går så hade vi öppet hus i lokalerna mellan 15.00 och 19.00 på plan 3 i Alcea huset . Det var var väldigt trevligt att ta emot besökare och få prata en stund över lite enkel förtäring. Kändes riktigt bra. Nu har det ju också kommit upp en skylt som visar var vi finns i huset.

I morse när jag tittade ut genom fönstret så var det ett vackert vinterlandskap. Det jag också noterade var betydligt fler bilar på vägarna in mot stan. Det är tydligt att fler tidigare bussresenärer nu tagit bilen istället. Tråkigt för miljön, men helt förståeligt när busstrafiken inte funkar ännu. Hoppas verkligen att Arriva och Sl får bukt med problemen och att allt funkar så fort som möjligt. Helt säkra på att det funkar kan vi vara först vecka 10.

I eftermiddag och en bit in på kvällen skall jag lyssna till politikerna i Täby som presenterar en ny handlingsplan för den regionala stadskärnan Täby centrum - Arninge. Få se vilka spännande idéer det kan finnas i den ?











Inga kommentarer:

Bygg flerbostadshus i trä

Pressmeddelande den 2 mars 2020 Bygg flerbostadshus i trä Utvecklingen av stadsbebyggelse i trä ökar markant. Det som driver på den ut...